VIDEO. România dementă: o femeie a lovit intenționat un polițist în trafic, iar motocicleta lui a explodat la impactul cu altă mașină

0
32

O femeie de 32 de ani a lovit intenționat cu mașina un polițist pe motocicletă care o urmărea, după ce a refuzat să oprească la semnalele omului legii, informează Sindicatul Europol într-o postare pe Facebook.

Incidentul a fost suprins de o cameră de supraveghere, iar în imagini se vede cum motocicleta a fost proiectată într-un autovehicul care se deplasa din sens opus, în timp ce polițistul a alunecat mai departe pe șosea.

Loading...

Potrivit Digi24.ro, în  urma coliziunii, motocicleta a explodat și a luat foc.

Femeia aflată la volan a pierdut pentru puțin timp controlul autovehiculului, apoi a redresat mașina și a părăsit locul accidentului.

Potrivit sursei citate, la scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia a fost identificată într-o benzinărie, fiind reținută și acuzată de de săvârșirea infracțiunilor de “tentativă de omor” și “părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”.

“O minune a facut ca Adrian, polițistul rutier să nu fie lovit de taximetrist, scăpând astfel cu viață.

Mulțumim pe această cale cetățenilor care au intervenit pentru a-l ajuta și pentru a limita efectele incendiului!” – se menționează în postarea de pe Facebook.

Polițistul aflat pe motocicletă nu a suferit răni grave.

O minune a facut ca Adrian, polițistul rutier să nu fie lovit de taximetrist, scăpând astfel cu viață.Mulțumim pe…

Publicată de Sindicatul Europol pe Joi, 20 august 2020

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here