VIDEO când distracția merge prost: Cum se fracturează coloana unui mire

0
231

O nuntă din județul Bihor s-a terminat la spital pentru mire, după ce petrecăreții au ținut morțiș să respecte un obicei vechi: săltatul mirelui pe brațe.

Liviu, un tânăr de 31 de ani, a ajuns la spital cu coloana fracturată în două locuri, după ce a fost scăpat din brațe de invitații care l-au luat pe sus, potrivit bihorjust.ro.

Evenimentul a avut loc vineri seara, 17 septembrie, la un local din stațiunea Băile Felix.

“După circa 40 de minute de la dansul mirilor, în jurul orei 20:40, au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a declarat, pentru Bihorjust, Liviu Filimon.

VIDEO bihorjust.ro

Tânărul a ajuns de urgență la spital, unde este imobilizat la pat. Nunta a continuat și după ce incident. În sală au rămas mireasa și invitații, însă atmosfera nu a mai fost una de voie bună și bucurie, ai informează sursa citată.

În astfel de cazuri, în termen de 3 luni de la incident, se poate face o plângere penală pentru vătămare corporală din culpă sau se poate merge pe răspundere civilă delictuală, a declarat, pentru BihorJust, avocata Ioana Țenț. “În cazul în care victima dorește să îi dea în judecată, poate cere daune materiale alcătuite dintr-o sumă de bani pe care o dorește, iar instanța de judecată va decide care sunt daunele pe care trebuie să le primească”, a precizat avocata Ioana Țenț.

Mirele se gândește să îi dea în judecată pe nuntașii implicați în incident.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here