Vă dați seama cât curaj au ăștia? O primăriță PSD și soțul său, au snopit în bătaie un fost procuror

0
128

Primarul din localitatea Brusturi şi soţul ei au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor, după ce un fost procuror, în vârstă de 62 de ani, a fost bătut cu bestialitate în magazinul acestora, fiind lovit cu un cleşte de tăiat lanţuri şi lăsat să agonizeze pe podea, potrivit observatornews.ro. 

Scene de o violenţă extremă au avut loc într-o comună din Bihor, la finalul lunii septembrie. Un bărbat de 62 de ani a fost desfigurat în bătaie chiar în magazinul soţului primăriţei din Brusturi.

Livia Bârlău (PSD) şi soţul său au fost trimişi în judecată pentru tentativă de omor, fiind acuzaţi că l-au bătut pe un fost procuror, după care l-ar fi abandonat în magazin. Bărbatul ar fi lovit victima inclusiv cu un cleşte de tăiat metal.

Potrivit procurorilor, în 29 septembrie, în jurul orelor 13:30 – 14:00, cei doi l-ar fi lovit pe un bărbat de 62 de ani, care se afla în incinta unei societăţi comerciale din localitatea Brusturi, unde funcţionează un depozit pentru materiale de construcţii.

Incidentul a avut loc în contextul unui schimb de replici şi al unor acuze reciproce între victimă şi celălalt bărbat, pe fondul unei stări conflictuale preexistente.

De la ce a pornit scandalul din Brusturi

”Am fost atacat. Mi s-a fracturat piciorul, am fost lovit în cap”, spune victima, într-o filmare. Imaginile cu bărbatul întins pe jos în magazin, imediat după ce a fost atacat, ne-au fost trimise de un telespectator. Potrivit acestuia, victima ar fi fost lovită crunt la cap şi picioare, chiar de soţul primăriţei, în urma unui conflict spontan.

„Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor anunță, joi, că B.F.P. în vârstă de 50 ani și B.L.D. în vârstă de 47 ani sunt cercetați pentru tentativă la omor. Pe 29 septembrie, B. I., de 62 ani, se afla într-un depozit pentru materiale de construcții din localitatea Brusturi, județul Bihor.

În contextul unui schimb de replici şi a unor acuze reciproce între B.I. şi B.F.P. pe fondul unei stări conflictuale anterioare, B.F.P şi B.L.D au lovit de mai multe ori victima cu pumnii şi picioarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here