Tăriceanu: Barna, Clotilde, Seidler, Fritz şi alţii ca ei sunt nişte bolşevici. Ne ameninţă cu puşcăria

1
24

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE şi unul dintre perdanţii cursei pentru Primăria Capitalei, a declarat, joi, că membrii USR care “fac presiuni pentru a bloca renumărarea voturilor la Sectorul 1” sunt nişte “bolşevici sadea”.

În plus, în mesajul său, fostul premier a ţinut să scoată în evidenţă lideri USR cu nume străine, “Barna, Clotilde, Seidler, Fritz şi alţii ca ei”, scrie Epochtimes-romania.com.

Loading...

“Cei care au crezut în ataşamentul democratic al celor de la USR bănuiesc că încep să-şi dea seama că totul este doar o spoială şi dacă zgârii puţin pojghiţa de aparent civism al haştagiştilor constaţi că sub ea se ascund nişte bolşevici sadea! Asta este explicaţia cea mai simplă pentru presiunile pe care USR-iştii le fac pentru a bloca renumărarea voturilor la Sectorul 1!

Este clar că acolo s-a întâmplat ceva necurat. Nu ştim cine are dreptate, iar soluţia cea mai rapidă este renumărarea voturilor. Se întâmplă şi în alte locuri (Călăraşi, Sectorul 5), doar în locul unde haştagiştii aparent au câştigat nu se mai poate face renumărare.

Ce crimă poate fi să renumeri voturile acolo unde există dubii? Nu este mai bine pentru toţi să se elimine orice fel de bănuială? Cam asta ar spune toţi oamenii de bun simţ, dar asta nu contează pentru Barna, Clotilde, Seidler, Fritz şi alţii ca ei!”, a scris Tăriceanu, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, liderul ALDE mai susţine că “băieţii ăştia” nici nu au ajuns la putere şi au început să “ameninţe” pe toată lumea cu “puşcăria şi tribunalele poporului”.

“Cum credeţi că va fi dacă odată chiar vor câştiga puterea?”, a conchis Tăriceanu.

Remarcile preşedintelui ALDE vin în contextul în care, miercuri, Biroul Electoral Central a respins solicitarea PSD privind anularea sau renumărarea voturilor exprimate în Sectorul 1 al Capitalei.

Astfel, candidatul USR-PLUS-PNL, Clotilde Armand, a câştigat alegerile având mai bine de 1.000 de voturi în faţa pesedistului Dan Tudorache.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here