Mugur Mihăescu vine cu lămuriri în ceea ce privește acuzațiile cum că ar fi fost turnător la Securitate: nu am să tac!

3
50

În cursul zilei de astăzi au apărut în presă informații cum că îndrăgitul actor care a făcut parte din grupul umoristic ”Vacanța Mare” și anume Mugur Mihăescu, ar fi fost turnător la Securitate pe vremea regimului Ceaușescu.

Știrea s-a dus repede pe on-line si nu numai, ea fiind preluată de aproape toată suflarea din presa românească, iar la rândul lor, românii luând-o de adevărată 100%. Ceea ce nu s-a întâmplat însă, este acordarea persoanei in cauză la ceea ce se numește ”drept la replică” omul fiind deja catalogat ca fiind ”o jigodie ordinară” de către multi dintre internauți, fără să audă și versiunea acestuia la cele scrise despre el.

Loading...

Să fie foarte clar încă de la început: aici nu facem dosarul omului sau încercăm să negăm oarecum acuzațiile ce i se aduc. Ce facem de fapt prin această știre, este ceea ce ar trebui să facă toată presa din România: dăm dreptul acuzatului să-și facă public și el, punctul de vedere in legătură acuzațiile aduse. Este dreptul dânsului, indiferent dacă este vinovat sau nu. Așa funcționează o democrație corectă! Dacă vreunii dintre voi veți fi vreodată acuzați de ceva, veți vedea ce mult înseamnă asta. Evident, fiecare poate să tragă concluziile, dar numai după ce ascultă ambele variante. Și versiunea persoanei în cauză de obicei nu mai interesează pe nimeni, cazul fiind deja închis…

Într-un scurt video pe pagina dansului de Facebook, Mugur Mihăescu explică ce s-a întâmplat, afirmând că Securitatea ceaușistă l-a obligat (ceea ce nu este imposibil de crezut) să își pună semnătura pe cele scrise, totul fiind de fapt o mascaradă, el fiind gata sa facă aceste declarații conectat la un detector de minciuni. Asta și multe altele, după cum puteți vedea, dacă aveți răbdare să îl ascultați.

Urmăriți mai jos clipul cu pricina, apoi aștept comentariile dumneavoastră!

SOC! Nota informativa a “turnatorului, securistului,jigodiei, conspirationistului, agentului SRI si consilier a lu’ Firea”😁

Publicată de Mugur Mihaescu pe Marţi, 14 iulie 2020

 

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

3 COMENTARII

  1. Nu imi pasa. Un actor slab si o minte submediocra. Putin imi pasa daca a fost sau nu turnator, ce face acum dovedeste ce calitate de om este.

  2. ar trebui sa-i fie cel putin rusine.Securitatea l-a obligat si el a acceptat. Acestui individ i-ar trebui o mica lectie de istorie despre Elisabeta Rizea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here