Mesajul lui Tudor Chirilă după ce Viorica Dăncilă a fost angajată ca și consultant la BNR

0
309

Pe 17 mai, Viorica Dăncilă, fostul premier al României, a fost angajată ca și consultant pe probleme de strategie a Guvernatorului BNR, Mugur Isărescu.

Dăncilă va ocupa la Banca Națională a României funcția de consultant pe Strategia de Sustenabilitate și Energie Verde. Prima ei zi de lucru ar urma să fie 1 iunie, potrivit Unica.ro.

Reacțiile la această știre nu au întârziat să apară, iar una dintre ele a venit chiar din partea artistului Tudor Chirilă. Iată ce mesaj a transmis acesta, pe contul său de Facebook: „Cooptarea Vioricăi Dăncilă pe un post de consilier la BNR e o flegmă peste obrazul meritocrației.

E momentul ăla când se confirmă faptul că până și la cel mai înalt nivel funcționează mafia, recompensele politice, strângerile de mână transpartinice, mentalitate de clan. Sper ca Mugur Isărescu să revină la sentimente mai bune față de propria conștință și să recurga la reevaluare.

E greu să le spunem copiilor noștri că nu tre’ să facă nimic ca să ajungă foarte sus. Ah, scuze, tre’ să intre într-un partid”.

Viorica Dăncilă a fost premier al României în perioada 29 ianuarie 2018 – 4 noiembrie 2019 și a candidat la alegerile prezidențiale din 2019 din partea PSD. În calitate de prim ministru, mandatul ei a fost unul foarte controversat, Viorica Dăncilă remarcându-se prin tot felul de gafe și greșeli de exprimare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here