MEDIC ROMÂN STABILIT ÎN BELGIA DESPRE DANA BUDEANU: “O IMPOSTOARE CARE DĂ LECȚII „

1
354

“Cineva îmi spunea că nu se merită să-mi pierd vremea cu tine. Eu spun că dacă un singur om care citește aceste cuvinte, înțelege cine ești tu de fapt, cât de mult poți să minți și cât de mult contează opiniile tale, pentru mine e un câștig.

Cine ești tu să te joci cu viețile oamenilor? Cum îndrăznești tocmai tu să judeci medicii și să-i cataloghezi în vreun fel? Ai stat tu măcar o zi într-un spital într-o secție de ATI să vezi cum e? Cine ești tu să dai sfaturi despre măști, imunitate, medicină, pandemie?

Pai cine ești tu Dănuța Guțilă? Cine ești tu să dai lecții? O impostoare care dă lecții românilor oricând despre orice plescănind a lipsă de educație, o impostoare care instigă la ură împotriva personalului medical folosind un vocabular greu de reprodus, o impostoare care sfătuiește oamenii să nu respecte reguli și să sfideze legea în plină pandemie, o impostoare lipsită de orice urmă de moralitate.

Adevărul absolut inundat în minciună, asta reprezinți tu. O copiatoare de tot și de toate, o emblema negativă a societății românești.” (Ana Cichirea)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here