Mario Iorgulescu, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare pentru complicitate la lipsire de libertate

0
195

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost condamnat, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti la trei ani de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate, decizia magistraţilor fiind definitivă, potrivit News.ro.

În prima instanţă, la Judecătoria Sectorului 3, Mario Iorgulescu fusese achitat.

Curtea de Apel Bucureşti a decis, vineri, condamnarea lui Mario Iorgulescu la trei ani de închisoare cu executare pentru comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal împotriva persoanei vătămate Dragoş-Ionuţ Vlăsceanu.

În acelaşi dosar au mai fost condamnaţi Francisco-Gabriel Pascu, la patru ani şi şase luni de închisoare pentru lipsire de libertate în mod ilegal, Vasile Pascu, la un an de închisoare pentru influenţarea declaraţiilor, Marcel Pasu, la doi ani şi şase luni de închisoare pentru influenţarea declaraţiilor, Laurenţiu-Ştefan Coruţ, la trei ani şi două luni de închisoare pentru fals intelectual, favorizarea făptuitorului, uz de fals.

În prima instanţă, Judecătoria Sectorului 3 hotărâse în decembrie 2018 achitarea lui Mario Iorgulescu.

Persoanele condamnate au fost judecate pentru că, în 2018, au exercitat acte de violenţă şi au lipsit de libertate, în mod ilegal, un bărbat.

După ce victima a anunţat Poliţia, au urmat alte presiuni ale acestora, încercând să-l determine, prin constrângere şi corupere, să-şi retragă plângerea şi declaraţiile formulate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here