La noi – mare vedetă – dar înafara țării, Anamaria Prodan a fost confundată cu o damă de companie. Bărbații au întrebat-o care e preţul

0
212

Momentul în care Anamaria Prodan a fost confundată cu o damă de companie a avut loc în Londra, atunci când intermedia un transfer important, al lui Georgios Samaras, de la WBA la Al Hilal. Aflată în faţa unui local de lux, aceasta a fost abordată de doi bărbaţi.

Anamaria Prodan se afla în Anglia, la un restaurant și intermedia un transfer.

„M-am întâlnit cu jucătorul, am mers să mâncăm la un restaurant bun din Londra. Ca să fumezi, trebuia să stai afară. M-am întâlnit cu Samaras afară. Ploua, burnița, iar eu eram îmbrăcată foarte frumos.

Au intrat doi tipi, s-au uitat spre mine și m-au întrebat cât cost. Li s-a părut că sunt wow, m-au întrebat care e prețul meu și dacă vor să merg cu ei la masă. De obicei, afară la fumat stăteau prostituatele.

Le-am zis râzând: «Credeți că aveți voi bani pentru mine? Vă cumpăr și pe tine, și pe prietenul tău, și pe toată familia voastră». Mi-am dat seama cât de rău e să fii femeie”, spunea în trecut Anamaria, pentru gsp.ro.

Florin Manea despre transferul lui Samaras la West Bromwich

Prodan a avut mari probleme cu transferul lui Samaras! Florin Manea a ținut să precizeze că el a fost implicat și în transferul lui Georgios Samarah, în sezonul 2014/2015, la West Bromwich.

”La transferul lui Samaras… Cum să fie jucătorul ei?! Vorbeam mai devreme «Ăla e al meu, ăla e al meu…». Era Reghe antrenor în Arabia și mă sună Ana că vrea un atacant”, a tunat Florin Manea.

Sursa foto: Instagram Anamaria Prodan

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here