Klaus Iohannis, la deschiderea noului an școlar: Menținerea școlilor deschise, cu prezență fizică, depinde de fiecare dintre noi

0
180

Politicienii participă, luni, la festivităţile organizate la începutul anului şcolar. Preşedintele Klaus Iohannis merge la Liceul Tehnologic „Carol I” din comuna prahoveană Valea Doftanei.

Premierul Florin Cîţu participă la ceremonia de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” din Bucureşti.

”Menținerea școlilor deschise cu prezență fizică depinde de responsabilitatea fiecăruia dintre noi. Respectarea normelor sanitare și vaccinarea sunt esențiale”, a declarat președintele României la deschisderea noului an școlar la Liceul Tehnologic din Valea Doftanei.

„Mă bucur să observ că, din fericire, în comunitatea dvs. ideea de a învăța pe parcursul întregii vieți a trecut de la stadiul de slogan la realitate. (…) Cred că avem o singură șansă pentru ca toate școlile să se dezvolte: competiția pe bază de meritocrație, pe care doar un concurs o poate părăsi.

În mod deosebit apreciez interesul școlii pentru robotică, domeniu în care România a obținut rezultate importante. (…) Prin PNRR există oportunitatea de a rezolva probleme amânate timp de decenii.

E important să respectăm cu strictețe regulile sanitare pentru a avea un proces educațional relativ normal”, a mai adăugat Klaus Iohannis, potrivit Observatornews.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here