IONUȚ CRISTACHE A IZBUCNIT LA ADRESA CELOR CARE JIGNESC PROTESTATARII: „MĂ, NU V-AȚI SĂTURAT SĂ PROSTIȚI LUMEA?!

0
265

Jurnalistul Ionuț Cristache (acum la TVR dar ex-Antena 3) critică în termeni duri discursurile liderilor PNL și USR față de protestatarii care au ales să iasă în stradă. După ce nemulțumiții au fost numiți analfabeți funcționali sau extremiști, Cristache spune că la mijloc e vorba de ipocrizie.

„Pentru ca Diaspora nu a mai votat cu PNL-Iohannis sau USR-PLUS ci cu AUR acum e irelevanta, jignita sau ignorata! Pentru ca tinerii care protesetaza acum nu mai rimeaza cu lozinicile PNL-USR-PLUS sunt huligani, “academicieni” si analfabeti “functionali”, daca membrii de partid, altii decat de la PNL-USR-PLIS ies alaturi de oamenii simpli la proteste, se cheama ca protestele sunt “capturate”, daca deontologii “de dreapta” fac misto de oamenii din strada inseamna ca protestele nu sunt cool, pentru ca protestele sunt impotriva PNL-USR-PLUS inseamna ca in strada sunt “cateva sute” chiar daca sunt zeci de mii in toata tara!

Mah, nu v-ati saturat sa prostiti lumea?! Ca pare ca lumea s-a cam prins…”, scrie Ionuț Cristache pe Facebook.

Salarii de nababi la TVRLibertatea scrie că jurnalistul Ionuț Cristache, cel care „realizează principalul talk-show al postului public de televiziune, câștigă nu mai puțin de 26.377 lei net, adică 5.650 euro/lunar în mână.

“Pentru acești bani, el trebuie să realizeze cel puțin 10 emisiuni lunar, în condițiile în care show-ul său, România 9, este zilnic, de luni până joi”, scrie Libertatea. Ionuț Cristache nu a dorit să comenteze aceste  informații dar a aunțat prin avocatul său să nu se publice contractul, invocând regulamentul GDPR și protecția datelor cu caracter personal.​

“Ionuț Cristache amenință că dă în judecată Libertatea folosind argumentul GDPR, exact cel utilizat de Guvern când ascunde informații publice”, scrie Libertatea.

Ionuț Cristache a lucrat anterior ca reporter la Antena 3.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here