Donald Trump, despre Mark Zuckerberg: ”Venea la Casa Albă să mă pupe-n fund”

0
197

Relaţiile lui Donald Trump cu CEO-ul Facebook Mark Zuckerberg nu s-au îmbunătăţit, iar fostul preşedinte a declarat la Fox News: ”Obşinuia să vină la Casa Albă să mă pupe-n fund”.

”El (Mark Zuckerberg) obişnuia să vină la Casa Albă să mă pupe-n fund. Iar eu îmi spuneam «oh, este super. Îl am pe conducătorul Facebook, care vine să ia masa împreună cu încântătoarea sa soţie». Când te uiţi la ceea ce-mi fac mie şi ce le fac altor republicani, este pur şi simplu o nebunie. Dar aşa e lumea”, a declarat joi seara fostul preşedinte al Statelor Unite în faţa unor jurnalişti care chicoteau, potrivit News.ro.

Donald Trump nu iartă nici Twitter, care i-a desfiinţat de asemenea contul, în contextul în care cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite a făcut din această reţea de socializare modul său preferat de comunicare.

El a mers până la a declara la Fox News că reţeaua de socializare îi datorează lui succesul de care se bucură.

”Ştiţi, când am început eu pe Twitter, acum 12 ani, era un lucru care nu funcţiona. A devenit un succes, iar multe persoane au spus că eu am contribuit cu mult la asta”, a apreciat el, dând asigurări că reţeaua de socializare este mult mai ”plictisitoare” fără el.

Contul Twitter al lui Trump a fost suspendat în mod definitiv, iar fostul şef de stat nu va mai fi autorizat să revină pe site – chiar dacă ar fi ales din nou preşedinte în 2024, a anunţat directorul financiar al companiei, Ned Segal.

În iulie, fostul preşedinte american a anunţat că intenţionează să dea în judecată Facebook, Twitter şi YouTube – prorietatea Google.

În acest interviu, Trump i-a îndemnat pe ”toţi cei care vor” să i se alăture în acest demers în justiţie.

Mark Zuckerberg, în vârstă de 36 de ani, a reuşit să adauge 40 de miliarde de dolari la averea sa în anul 2020 şi a depăşit astfel pragul de 100 de miliarde de dolari. CEO-ul Facebook îşi investeşte banii în special în domeniul imobiliare.

2020 a fost un an plin de provocări pentru Zuckerberg, care a-ncercat să combată dezinformarea privind coronavirusul pe Facebook şi i-a suspendat activitatea fostului preşedintele Donald Trump de pe platformă, după comentariile făcute de acesta în urma asaltului de la Capitoliu, din 6 ianuarie. 2021 a continuat în aceeaşi notă. La începutul lunii aprilie, datele personale şi numerele de telefon a peste jumătate de miliard de utilizatori Facebook au fost publicate în mediul online. Însă toate astea nu au impactat negativ averea lui Zuckerberg, scrie Business Insider, citat de Libertatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here