Crimele de la Onesti. Rudele muncitorului in varsta de 36 de ani cer despagubiri de 2 milioane de euro de la Politiie pentru felul in care au desfasurat operatiunea

0
214

La o luna si o saptamana de la tragedia de la Onesti, unde un individ in varsta de 67 de ani a luat ostaticii doi barbati, unul in varsta de 36 de ani, si altul in varsta de 50 de ani, pe care ulterior i-a ucis, rudele cer despagubiri.

Mai exact, familia barbatului in varsta de 36 de ani cer despagubiri de 2 milioane de euro de la Politie pentru modul in care au intervenit.

„Daunele cerute de familia lui Silviu se ridica la 2 milioane de euro. S-au constituit ca parte civilă în urma crimei de la Onești. Vorbim despre Paul care este fratele lui Silviu, singura rudă de altfel în viață pe care o mai avea la momentul respectiv, soția lui Paul și copiii lui.

Banii aceștia sunt ceruţi mai degrabă de la Poliția Română care a intervenit cum știm și de la Moroșanu și de la familia lui, respectiv de la soția acestuia care este complice.

Pentru moment nu a fost nimeni pus sub învinuire. Nu a fost pusă în mișcare acțiunea penală față de vreun polițist sau persoane găsite vinovate”, a spus pentru Antena 3 avocatul familiei lui Silviu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here