Codrin Ștefănescu îl jeluiește pe Dragnea: ”Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece”

0
163

Fostul secretar general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, susține că fostul său șef de partid, Liviu Dragnea, are o stare de sănătate care ”se deteriorează pe zi ce trece”.

Într-un mesaj transmis pe Facebook, Ștefănescu – care ține legătura constant cu Dragnea, aflat în închisoare – nu dă detalii despre ce afecțiune medicală este vorba, dar subliniază faptul că Liviu Dragnea ”e un bārbat puternic”.

”Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece! Hotărârile jucatoresti, definitive și irevocabile, nu se aplica in cazul sau! Se mimeazā cā ar avea drepturile unui om obișnuit, dar nu este așa! Cu toate astea, nu se plânge, nu face apel public, nu contestā! E un bārbat puternic, care și-a impus sā reziste la toate mizeriile și abuzurile la care este supus!

Știe cā incā le este fricā de el și de cei mulți care îl susțin! Și sunt foarte mulți,s cei ce-l susțin și îl asteaptā sā se intoarcā acasā! Le este teamā celor de la putere, tremurā cei din actuala conducere securistoidā a PSD! Se feresc sā-i rosteascā numele cei ce l-au trādat și abandonat, ca sā le fie bine! Și nu le este nici lor! Ca sā știți care este situația realā!” – a scris Codrin Ștefănescu pe rețeaua de socializare.

În urmă cu aproximativ, o lună de zile, avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a afirmat că Dragnea are mai multe hernii la coloană, afecţiune care s-ar fi agravat.

Starea lui de sănătate se deteriorează pe zi ce trece! Hotărârile jucatoresti, definitive și irevocabile, nu se aplica…

Publicată de Codrin Stefanescu pe Luni, 12 octombrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here