Atacatoarea Mirelei Vaida a recidivat! S-a dezbrăcat în parcare şi a spart geamurile platoului de filmare de la Acces Direct

0
969

Un nou atac în studioul Acces Direct! Femeia care a aruncat cu un bolovan în Mirela Vaida acum două luni s-a reîntors astăzi şi a spart geamurile platoului de filmare. Din fericire, niciun membru al echipei nu a fost rănit, potrivit Observatornews.ro

Atacul a avut loc în jurul orei 17 şi a părut foarte bine plănuit. Femeia a venit în parcarea din spatele studioului, undeva între maşini s-a dezbrăcat şi a început să arunce cu pietre în geamuri.

Toată scena a fost filmată de un angajat al studioului care a spus că i-a fost teamă să intervină, ca nu cumva să fie şi el rănit.

Au fost chemaţi poliţiştii, care au ajuns foarte repede şi au luat-o pe femeie şi i-au întocmit dosar penal pentru distrugere.

Comunicatul Poliţiei după noul atac de la Acces Direct

„Astăzi, în jurul orei 17.00, prin apel 112, o persoană din cadrul unui studio de televiziune a sesizat faptul că o femeie, complet dezbrăcată, a spart geamurile unui platou de filmare. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 4, care au imobilizat-o și transportat-o la sediul subunității de poliție.

Femeia urmează sa fie transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri de specialitate. Cercetările sunt continuate de Secția 4 Poliție în vederea stabilirii situației de fapt și de drept.

Cu privire la persoana în cauză facem următoarele precizări :

În data de 19 martie, persoana în cauză a pătruns în sediul aceluiași post de televiziune și a aruncat cu un obiect dur spre prezentatoarea emisiunii, care se afla în transmisie directă. În urma cercetarilor efectuate, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a formulat propunere de internare nevoluntară a persoanei în cauză, dosarul fiind în prezent la Judecătoria Sectorului 1″, se arată în comunicatul Poliţiei.

Primul atac asupra Mirelei Vaida

Fix în urmă cu două luni, Mirela Vaida a fost atacată, în direct, în platoul emisiunii Acces Direct. O femeie a pătruns în platou și a aruncat cu un bolovan spre prezentatoarea tv.

O femeie a intrat în platoul emisiunii Acces Direct și a aruncat un bolovan spre Mirela Vaida. Membrii echipei au intervenit imediat și au chemat Poliţia şi Ambulanţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here