Asta e nouă: Tânărul care susține că a călătorit șase ani în viitor își prezintă „dovezile” pe TikTok. „Oamenii au dispărut de pe Pământ”

0
155

Un tânăr susține că a călătorit șase ani în viitor, și a văzut că este unicul supraviețuitor, iar omenirea nu mai există. El prezintă constant „dovezi” ale afirmațiilor sale pe TikTok.

Utilizatorul de TikTok pretinde că a reușit să călătorească în anul 2027, iar de acolo a încărcat pe rețeaua de socializare mai multe scurte video-uri. Imaginile sunt surprinse pe stradă și în magazine care par părăsite, dar pline de marfă. Mai mult, utilitățile precum curentul electric și internetul funcționează, relatează publicația Daily Star.

Javier pretinde că a ajuns până în anul 2027, iar omenirea nu mai există, fără însă să dea prea multe detalii. Chiar și așa, video-urile sale sunt apreciate de peste 1,2 milioane de urmăritori, iar aceștia îi cer constant să ofere dovezi care să-i confirme spusele. „Intră într-un restaurant gol și te vom crede” îi spun aceștia.

În imagini se poate vedea un magazin plin cu marfă dar fără țipenie de om, în orașul spaniol Valencia.

Mai sunt și alți utilizatori ai rețelelor sociale care susțin că au călătorit în timp. Spre exemplu, 2029man, un alt tiktok-er care își spune „Mesagerul”, a lansat mai multe predicții, care s-au dovedit false.

Spre exemplu, a prezis că pe 6 ianuarie Congresul nu va valida alegerile din SUA, astfel că pe 20 ianuarie va deveni președinte al Statelor Unite Nancy Pelosi. Evident, acest lucru nu s-a adeverit, o dată cu investirea lui Joe Biden.

@unicosobreviviente

🙏🏻🙏🏻🙏🏻

♬ sonido original – Javier Único Sobreviviente

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here