Andreea Moldovan înjurată la București de câțiva protestatari dar așteptată cu flori la spital, după ce a fost demisă de Cîțu

0
210

Fostul secretar de stat de la Ministerul Sănătăţii, Andreea Moldovan, a fost aşteptată cu flori la Spitalul de Boli Infecţioase din Braşov, după ce a fost dată afară din Guvern de premierul Florin Cîțu.

În București însă, aceasta a fost întâmpinată de câțiva protestatari care făceau circ pentru România TV și Facebook, țipând „criminală”. Ulterior, protestatarii au fost amendați cu câte 200 de lei.

După ce a fost eliberată din funcție, Moldovan a declarat că se va întoarce la spitalul braşovean, pentru a-şi desfăşura activitatea la spitalul la care lucra înainte de a fi numită secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Câţiva susţinători s-au adunat joi în faţa unităţii medicale, spunând că au venit cu flori deoarece respectă profesionalismul ei și că vor să-şi arate recunoştinţa.

”Am fost la Spitalul de Infecțioase Brașov. Aici a declarat doamna dr. Andreea Moldovan că se întoarce. Se întoarce să-și facă meseria de a ajuta la salvarea de vieți. Azi s-au adunat destul de multe flori pentru doamna doctor și pentru tot personalul medical. Chiar dacă ea este încă în București, poate ajutați și voi să ajungă mesajul la ea. Poate se întămplă asemenea gesturi în alte orașe. În toate ar trebui! Let’s do it!” – a scris pe Facebook Radu Hossu, unul dintre susținătorii medicului Andreea Moldovan..

Andreea Moldovan a fost demisă din funcția de secretar debstat în Ministerul Sănătății, miercuri, împreună cu ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, printr-o decizie semnată de premierul Florin Cîțu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here