Adevarata cauza a divortului: Bill Gates avea legaturi cu Jeffrey Epstein, condamnat pentru pedofilie. Dezvaluiri ale publicației The Wall Street Journal

0
129

Melinda Gates incepuse sa se intalneasca cu avocati specializati in divorturi inca din 2019 in vederea separarii de sotul ei, Bill Gates, a informat duminica The Wall Street Journal, citand surse si documente, relateaza dpa, citata de Agerpres.

Cuplul si-a anuntat despartirea saptamana trecuta dupa 27 de ani de casatorie, precizand intr-o declaratie comuna ca decizia a fost luata dupa „multa gandire si multa munca in relatia noastra”.

Miliardarul Bill Gates, cofondatorul Microsoft, si sotia sa, Melinda Gates, care au trei copii impreuna, au anuntat ca vor continua sa colaboreze in cadrul fundatiei lor, Fundatia Bill si Melinda Gates, dedicata combaterii saraciei si bolilor din lume.

Melinda, in varsta de 56 de ani, s-a aflat in contact cu avocati de la diferite firme inca din 2019, potrivit noilor dezvaluiri.

Persoane sub rezerva anonimatului au declarat pentru The Wall Street Journal ca legatura dintre Bill Gates si Jeffrey Epstein, fostul miliardar condamnat pentru infractiuni sexuale, ar fi reprezentat o problema in relatia dintre magnat si sotia sa, Melinda.

Declaratia publicata lunea trecuta de Bill si Melinda Gates nu a oferit un motiv anume care a determinat ruptura intre cei doi.

„In ultimii 27 de ani am crescut trei copii incredibili si am construit o fundatie ce functioneaza in intreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor sa duca o viata sanatoasa si productiva”, se arata in comunicat.

„Continuam sa impartasim credinta in aceasta misiune si vom continua sa lucram impreuna in cadrul fundatiilor, dar nu mai credem ca mai putem sa ne dezvoltam impreuna in relatia de cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre”, au explicat cei doi intr-un comunicat postat pe retelele de socializare.

Bill si Melinda Gates au impreuna doua fiice – Jennifer si Phoebe, in varsta de 25 si, respectiv, 18 ani – si un fiu, Rory, de 21 de ani.

In urma cu 13 ani, Epstein, in varsta de 66 de ani, care avea legaturi cu Hollywood-ul si lumea politica din SUA, a fost condamnat la 18 luni de inchisoare, dupa ce a pledat vinovat la acuzatiile de solicitare a serviciilor unor prostituate. Atunci, el a fost acuzat ca, impreuna cu asistentii sai personali, ademenea minore in locuinta sa din Palm Beach, Florida, sub pretextul „masajelor”. Ulterior, acesta le viola sau agresa sexual si le platea cu sume cuprinse intre 200 si 1.000 de dolari.

Sentinta i-a fost apoi redusa la 13 luni, cu un an de supraveghere judiciara. Totodata, a fost inscris in registrul national al infractorilor sexuali. In inchisoare, Epstein a trait intr-o celula privata. El putea parasi inchisoarea 12 ore pe zi, pentru a merge la birou.

In 2019, Epstein a fost gasit mort in celula sa in asteptarea procesului pentru acuzatii de abuz sexual si trafic de minori. El risca o pedeapsa de pana la 45 de ani de inchisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here