VIDEO Meleșcanu, confruntat de Marian Ceaușescu: “Să vă fie rușine, pentru că mințiți”

0
87

Senatorul Teodor Meleșcanu a fost audiat joi, în calitate de martor, de către procurorii DNA, în ancheta ce îl vizează pe agentul guvernamental pentru CEDO, Viorel Mocanu, care ar fi schimbat apărarea în dosarul Dragnea vs. România.

La ieșirea de la DNA, Meleșcanu a fost abordat de celebrul revoluționar Marian Moroșanu, zis și Ceaușescu, care l-a confruntat în legătură cu dezinformarea și diversiunea ce au fost exercitate de regimul criminal comunist, situație la care a fost părtaș și fostul ministru de Externe, potrivit informațiilor furnizate de Podul.ro

Loading...

Concret, Teodor Meleșcanu, în cadrul reuniunilor de la Viena din perioada 19-20 decembrie 1989, “ar fi participat în calitate oficială, la dezinformarea și diversiunea exercitate de regimul totalitar comunist, prin inducerea în eroare a reprezentanților diplomatici prezenți la eveniment cu privire la crimele și abuzurile săvârșite la Timișoara, plasând infracțiunile comise de reprezentanții comuniști în categoria «zvonurilor colportate în scopuri dușmănoase» și a «știrilor de presă neconfirmate»”.

De altfel, reiterăm că Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc a demarat pe 21 ianuarie o anchetă împotriva bolșevicului Teodor Meleșcanu pentru partu participarea la dezinformarea și diversiunea exercitate de regimul totalitar comunist.

Astfel, Marian Moroşanu a ținut să-i ofere fostului ministru un dosar cu numele tuturor celor care au fost împușcați în timpul Revoluției din Decembrie 1989.

Marian Moroșanu, către Meleșcanu: “Am o întrebare: în 89, când erați în ambasada Austriei, spuneați o chestie, că în România nu a fost împușcat nimeni. Aveți aici un dosar cu cei împușcați în 89 de Partidul Comunist. Să vă fie rușine, pentru că mințiți”.

Pe parcursul disputei dintre cei doi, avocata comunistului Meleșcanu s-a transformat într-un soi de sepepistă, încercând să-l oprească pe revoluționar și chiar bruscându-l în repetate rânduri, așa cum puteți vedea în video-ul următor:

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here