Un român care s-a vaccinat a treia oară cu Pfizer spune că efectele secundare deja se simt. ”Mă supăra un pic genunchiul, mi-a revenit un pic vederea”

0
217

La câteva zile după ce compania Pfizer a anunţat că ar putea fi necesară o a treia doză de vaccin, un român a furat startul. Bărbatul a fost injectat, din nou, după ce s-a prezentat la un centru de vaccinare din Dorohoi şi a declarat pe propria răspundere că nu a mai fost imunizat. Este anchetă acum în acest caz.

Gabriel Grădinaru: ”Te întreabă toate dacă eşti la primul vaccin şi le-am zis ca sunt la primul. Deja le aveam făcute, două. Am reuşit să o fac şi pe a treia, nu ştiu cum”.

Faceţi cunoştinţă cu Gabriel Grădinaru. Primul român care a primit a treia doză a serului de la Pfizer. La trei zile de la vaccinare, bărbatul spune că efectele deja se simt, potrivit Observatornews.ro. 

Anchetă la centrul din Dorohoi, unde Gabriel Grădinaru a primit a treia doză de vaccin Pfizer

Bărbatul în vârstă de 49 de ani a reuşit să păcălească vigilenţa medicilor din Dorohoi, unde, în weekend, a avut loc un maraton de vaccinare.

Imediat după ce a primit a treia doză, cadrele medicale şi-au data seama de eroare.

Gabriel Grădinaru: ”Ştiţi cum e? Dacă faci două injecţii într-o parte, te simţi că mergi într-o cârjă. Primele două le-am făcut pe dreapta şi, după aia, a treia am făcut-o pe stânga”.

Acum autorităţile îşi fac griji pentru el. Primarul a trimis asistenţii comunitari să verifice cum se simte.

Liliana Agape, asistent medical comunitar: ”Majoritatea persoanelor pe care le vizitez pe teren sunt informate și despre vaccin. Sunt persoane care vor să facă, care nu vor să facă”.

Costel Agheorghiţoaei, primar Broscăuţi: ”Important e că nu a pățit nimic. Să dea Dumnezeu să treacă peste această pasă proastă”.

Ce riscă bărbatul vaccinat cu trei doze de ser Pfizer

Irina Alecu, medic epidemiolog: ”Există ricul de a face o formă uşoară de boală. Dureri muculare, o migren, o febrilitate, un frison”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here