Rromii au făcut revoluție! A fost scandal cu împuşcături pe stradă, duminică-noapte, în localitatea Petea din judeţul Satu Mare.

0
253

A fost scandal cu împuşcături pe stradă, duminică-noapte, în localitatea Petea din judeţul Satu Mare. Zeci de indivizi furioşi şi înarmaţi cu pietre şi bate au vrut să facă legea în zonă.

Poliţiştii au intervenit pentru a stinge conflictul, însă au fost asaltaţi cu bolovani.

Răfuiala a adunat peste 40 de indivizi în stradă. Totul ar fi pornit de la un conflict mai vechi între două familii rivale, ale unor clanuri de romi.

Speriată de scandal, o femeie a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Când au văzut agenţii, scandalagii s-au năpustit asupra lor şi i-au atacat cu bâte şi pietre. Oamenii legii au tras şi mai multe focuri de avertisment, cu gloanţe de cauciuc, încercând să calmeze spiritele.

Unul dintre indivizi i-a ameninţat chiar şi cu o drujbă, însă a fost imobilizat de forţele de intervenţie. În scandal, patru poliţişti au fost răniţi, dintre care unul grav, care a avut nevoie de transport la spital. După o noapte întreagă de audieri, trei persoane au fost reţinute 24 de ore, pentru ultraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here