Poveste tulburătoare în Iași. Două fete de șase și șapte ani, abuzate cu acordul mamei lor

0
204

O poveste tulburătoare a ieșit la iveală într-o comună din Iași. Două copile, de 6 și 7 ani, au fost abuzate sexual de partenerul mamei, chiar cu complicitatea celei care le-a dat viaţa.

I-au povestit, cum au știut ele, bunicii, care a anunțat autoritățile. Suspecții vor da socoteală pentru viol și corupere sexuală – individiul, respectiv, pentru complicitate la viol, femeia.

Faptele scandaloase s-ar fi petrecut din ianuarie și până în martie anul acesta, spun procurorii. Mama în vârstă de 26 de ani își ducea cele două fetiţe de 6 și 7 ani acasă la iubitul din altă comună. Aici, individul de 48 de ani batjocorea copilele. Iar uneori întreținea relații intime și cu partenera sa, sub privirile minorelor.

Calvarul a fost descoperit de bunica fetelor, care a anunţat autorităţile.

Tiberiu Bantaș, purtător de cuvânt Protecţia Copilului Iaşi: “Cazul a fost sesizat de asistența socială din comună respectivă la finalul lunii martie, specialiştii DGASPC au stat de vorbă cu copiii, au făcut o evaluare psihilogică şi într-adevăr acele abuzuri s-au dovedit a fi reale. Ulterior am sesizat Poliţia. În prezent copiii se afla în plasament familial.”

Fetele și fratele lor mai mare, în vârstă de 8 ani, sunt îngrijiţi de o rudă a mamei lor.

Cei doi iubiți care au supus fetele la fapte oribile sunt trimiși în judecată acum. Ea, sub control judiciar – măsura luată după ce anchetatorii au constatat că are un bebeluș de doar câteva săptămâni cu agresorul celor două fetiţe. El, în stare de arest preventiv.

Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași: “Le-a obligat pe cele două fiice ale concubinei sale, în vârstă de 6, respectiv 7 ani, să suporte acte sexuale. De asemenea, inculpata, cunoscând actele sexuale comise asupra fiicelor sale minore, le aducea în continaure la acest imobil înlesnind acţiunile inculpatului.”

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi risca risca până la 15 ani de închisoare. Potrivit unor surse din anchetă, mama a negat totul, potrivit Stirileprotv.ro. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here