Poliţist infiltrat la un miting anti-restricţii, despre participanţi: Peşti, petarde, alcool şi bolizi 3 la 300 de euro

0
281

Bogdan Tăicuţu, cunoscut şi sub numele de „Godină de Vrancea”, este poliţist de peste 25 de ani la Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectorului de Poliţie Judeţean Vrancea, iar la ultimele proteste anti-restricţii s-a infiltrat printre manifestanţi, informează Ziare.com.

Cu acest prilej, Tăicuţu a putut observa cam ce fel de oameni sunt cei ieşiţi în stradă, nefiind deloc surprins să constate că printre aceştia se aflau şi personaje dubioase, pe care le-a „întâlnit” de-a lungul carierei sale în lupta cu infracţionalitatea. Astfel, fără să dea nume, poliţistul Bogdan Tăicuţu a publicat o postare pe Facebook în care îi ironiza pe hoţi, proxeneţii sau alcooliştii pe care i-a întâlnit pe traseu.

„Ce am observat eu la aşa-zisele ‘proteste’, în special în Focşani: jale mare, domn’le!! Jale!! Unii cetăţeni onorabili ai judeţului, plătitori de taxe, normal, sunt la grea suferinţă: se închid sălile de jocuri prea devreme!! Alţii, tânjesc după liberă circulaţie pe timp de noapte şi deplâng faptul că proprietarii de case nu mai pleacă în concedii, ca să-şi mai completeze şi ei veniturile într-un anumit fel. Peşti. Petarde. Alcool.

Mulţi bolizi, 3 la 300 de euro. Bine, aseară au fost mai puţine rable pe stradă, că benzina sau motorina aia de 20 de lei cu care au alimentat în prima seară, nu putea ţine la nesfârşit. Iar 5% dintre participanţi, tineri până în 18-19 ani, care tânjesc după statul afară până la ore târzii, la o ţigară sau un pet de bere … Cam atât…”, a scris poliţistul pe pagina sa de socializare.

„Godină de Vrancea” a subliniat însă că are „un respect deosebit pentru cei care nu sunt de acord cu restricţiile din aceste vremuri, însă respectă legea şi nu s-au asociat cu indivizii din stradă”.

„Nu cred că există om de pe planeta asta căruia să-i convină aceste restricţii. Însă soluţia nu e în stradă, asta e clar! Nu pentru problema asta ! Aaa…ce vreau să mai zic ….sunt invidios maxim pe claxoane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here