Începe populismul ieftin al clasei politice de la conducere? Ciolacu: Cer Guvernului să clarifice situaţia TMK Artrom. Nicio ţară europeană nu a sancţionat angajaţii companiilor producătoare

0
70

„Tăierea surselor de bani pentru oligarhii lui Putin este obligatorie. Dar nicio țară europeană nu a sancționat angajații companiilor producătoare care au reprezentare în mai multe state”, susține Marcel Ciolacu, într-o postare pe contul său de Facebook.

Președintele PSD cere Guvernului să clarifice legal şi rapid situaţia firmei TMK Artrom din Olt, unde angajaţii sunt afectaţi de sancţiunile impuse Rusiei de statul român.

„Sancțiunile internaționale la adresa Rusiei sunt absolut necesare. Tăierea surselor de bani pentru oligarhii lui Putin este obligatorie. Niciun leu, niciun euro nu trebuie să finanțeze războiul lui Putin! Dar nicio țară europeană nu a sancționat angajații companiilor producătoare care au reprezentare în mai multe state, cum sunt, de exemplu, cei 2.500 de angajați români ai TMK Artrom din Slatina, în cazul cărora, de mai bine de două săptămâni, nu s-a găsit nicio soluție!

Oamenii nu sunt plătiți, producția stagnează și toate contractele de care depind companii importante din industria românească au ajuns sub un mare semn de întrebare”, a scris Marcel Ciolacu, marți, pe Facebook.

Liderul PSD a cerut Guvernului să clarifice în cel mai scurt timp situația firmei TMK Artrom, susținând ideea că angajații români nu trebuie să fie afectați de sancțiunile impuse Rusiei.

„Solicit Guvernului să clarifice legal și rapid situația firmei TMK Artrom din județul Olt. Repet! NU muncitorii români sunt cei care trebuie pedepsiți, ci trebuie stopat eventualul flux de bani către apropiații lui Putin. Pentru #România sunt importanți #românii și locurile de muncă, precum și funcționarea în continuare a #economiei românești! Mai mult, aprobarea unei Ordonanțe de urgență din partea Executivului pentru rezolvarea situației de la TMK ar clarifica și alte cazuri similare”, a mai transmis Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here