Video. Fain la Cluj! Petrecere cu 320 de persoane în stadionul Cluj Arena

0
47

Sute de persoane au ignorat regulile de protecție și au participat la o petrecere într-o încăpere, la Cluj Arena. Cheful de distracţie al tinerilor a fost întrerupt de mai multe echipaje de poliţie, potrivit Stirileprotv.ro. 

Parchetul anchetează acest caz, care dezvăluie un alt amănunt interesant.

În incinta stadionului Cluj Arena au petrecut sâmbătă noaptea 320 de persoane, spun poliţiştii. Nimeni nu purta masca de protecţie și nici vorbă de distanţare socială în cazul tinerilor cu chef de distracţie.

Potrivit unor surse, în această perioadă se tot organizează astfel de evenimente în secret. Locația este dezvăluită cu doar câteva ore înainte, iar participanții primesc datele prin SMS.

Imediat după miezul nopţii, poliţiştii au mers la Arenă, în urma unei sesizări. Au întrerupt pentru scurt timp petrecerea şi au amendat organizatorul cu doar 1.000 de lei. Participanții nu s-au lăsat duşi de acolo până în zori.

Acesta sunt eu

Publicată de Andrei Maxim pe Sâmbătă, 3 octombrie 2020

Oamenii legii au anunţat că au deschis şi un dosar penal, deocamdată în rem, pentru zădărnicirea combaterii bolilor, adică anchetează fapta în sine, fără un vinovat anume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here