VIDEO! Daniel Bodnar, șicanat, blocat și lovit în trafic de un șofer care a încercat să-l scoată înafara carosabilului

0
178

Incident PROVOCAT INTENȚIONAT extrem de grav, joi dimineață, în județul Suceava. Activistul de mediul Daniel Bodnar a fost șicanat, blocat și lovit în trafic, în jurul orei 5.00, de tânărul șofer al unui autoturism Mercedes.

Daniel este un bine cunoscut activist al Mediului în zonă, care luptă contra mafiei lemnului din zona Bucovina. Având legea de partea lor, hoții nu se sfiesc să-l atace ziua în amiaza mare, darămite noaptea..

În imaginile filmate de Daniel Bodnar se observa cum autoturismul Mercedes circula pe contrasens si îi blocheaza drumul.

După mai mulți kilometri în care a fost șicanat și blocat, Daniel Bodnar încearcă să depășească, dar celălalt șofer trage stânga de volan, îl tamponează și încearcă să îl scoată în decor.

Cele două mașini intră în coliziune, iar șoferul autoturismului Mercedes pierde controlul volanului pentru câteva momente și la rândul lui este aproape să iasă de pe carosabil.

Agresiunea a fost filmată și publicată pe Facebook de Daniel Bodnar.

La locul incidentului a ajuns și un echipaj de poliție care va stabili încadrarea juridică a faptelor.

Update: Șoferul Mercedes-ului a primit o sancționare (blândă), o amendă de 870 de lei (pe care o achită la jumătate in 14 zile) și a ramas fara permis 60 de zile. Atât te pedepsește legea din România, dacă încerci să ucizi pe cineva și faci să pară că a fost accident in trafic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here