Scene revoltătoare în Giurgiu. Un primar PSD și-a amenințat toți angajații cu pistolul: „Cine se crede vinovat de aici să plece, că-l împuşc” AUDIO

0
49

Scene de o violență psihică de necrezut au avut loc în sediul primăriei din comuna Singureni, județul Giurgiu, acolo unde un primar PSD și-a amenințat colegii cu un pistol. Evenimentul înfricoșător a avut loc anul trecut, însă acesta nu se afla la prima abatere, potrivit Playtech.ro.

Marian Pătuleanu, primarul PSD din Singureni a fost înregistrat în momentul în care acesta a intrat în sediul primăriei cu un pistol, amenințându-și angajații că îi împușcă în cap, deoarece s-au dus cu bârfa la soția sa, Irina.

Bărbatul se întorsese recent din Germania, iar după o discuție pe care o avusese cu o angajată, Doamna Lili, soția sa fusese pusă în temă cu privire la ce vorbise soțul ei cu angajata, ba chiar despre un posibil amantlâc, potrivit evz.ro.

Pentru că în urma evenimentului, cel mai probabilm au apărut discuții în familie, primarul PSD s-a prezentat nervos la sediul primăriei, ameninând cu moartea.

Pentru că nu știa cine „a băgat paraziții din primărie” în familie, acesta și-a adunat angajații și le-a ținut un discurs în care vinovatul era amenințat cu moartea. Cineva a înregistrat vorbele edilului, iar de curând materialul audio a ieșit la iveală.

„Eu doar atât vă spun: cine a atentat la familia mea, astă (moment în care primarul Pătuleanu scoate pistolul), astă.. uitaţi-l aici.., credeţi-mă şi mă jur pe fetele mele… îl împuşc direct în cap. Să se audă în toată România. De ce interesează pe voi de mine? Nu vă înţeleg. Ce treabă am eu cu voi? (…)

A recunoscut mama. Eu m-am dus să o împuşc pe MAMA! Acum, eu m-am dus la ea să o împuşc. Pe MAMA! Că e băgate paraziţii din primărie. (…) Am spus aşa: cine a atentat la familia mea, îl împuşc direct în cap. Toată viaţa lui va avea de suferit din cauza mea. (…)

Cine se crede vinovat de aici, să plece că-l împuşc, îl împuşc domnule contabil!” se aude în înregistrare.

Primarul PSD, conflicte vechi cu poliția

Potrivit autorităților, primarul nu se află la prima amenințare, el abordând acest stil agresiv, inclusiv cu poliția. Potrivit evz.ro, oamenii legii l-au surprins cu viteză mai mare decât cea legală și l-au filmat.

În momentul în care a văzut acest lucru, primarul a devenit irascibil și agresiv, ameninânțând că va discuta cu superiorii acestora, menționându-l inclusiv cu ministrul Vela.

Acesta i-a acuzat că aveau mașina ascunsă, fiind de asemenea parcată pe un domeniu privat care îi aparține familiei sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here