România, raiul pedofililor! Pedeapsă „de tot râsul” pentru un flagrant ca la carte!

0
174

Nu mai este un secret faptul că româncele au năvălit în bordelurile din Europa și nu numai, în căutare de bani făcuți „ușor”, apoi etalandu-se pe Facebook sau Instagram prezentând o viață de lux, îți zâmbesc de zici că tocmai au absolvit la Harvard sau Yale. Este treaba lor, sunt majore!

Dar ce te faci când mama de fiică minoră fiind, afli că un pedofil îi dă târcoale fiicei în vârstă de 10 ani? Aici se schimbă ecuația și intervine nevoia absolută de a acționa. Aceste este și cazul prezentat mai jos, dar care a sfârșit prin a fi soluționat FĂRĂ PUȘCĂRIE pentru pedofil, cu toate că a fost prins în flagrant! Citiți mai departe și la sfârșit vă rog să-mi spuneți și voi, dacă este sau nu, România un Rai al pedofililor!?

Potrivit Libertatea, opt luni de închisoare cu suspendare a primit tânărul de 19 ani din Maramureș care a racolat o copilă de 10 ani pe Instagram și i-a propus să întrețină relații sexuale. Acesta a fost prins de polițiști în flagrant delict, în timp ce conducea fetița către apartamentul său. Un alt tânăr, din Timiș, tot de 19 ani, a primit 6 luni de închisoare cu suspendare pentru o faptă similară, din vara anului trecut.

Fetița i-a arătat mamei mesajele primite O fetiță de 10 ani, din Timișoara, a fost abordată de un tânăr pe Instagram. Copila primise acordul mamei pentru a-și face cont pe rețeaua socială, ca să discute cu colegii pe timpul vacanței de vară. Pe 4 iulie, ea a fost abordată de un tânăr, care s-a prezentat a fi Luci, un elev în vârstă de 17 ani.

În realitate, acesta avea 19 ani și lucra ca barman la un cunoscut club din oraș. În timpul discuțiilor purtate pe Instagram, tânărul a început să-i ceară poze cu ea dezbrăcată și să nu le povestească părinților despre discuția lor. În ciuda acestor cerințe, fetița din Timișoara și-a anunțat mama arătându-i discuțiile purtate. Femeia a continuat conversația cu tânărul, dându-se fiica ei, iar când tânărul i-a cerut să se întâlnească cu el, mama a anunțat Poliția.

Pentru că și-a recunoscut faptele și a colaborat cu anchetatorii, tânărul, trimis în judecată pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale, a fost condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare. În plus, a fost obligat să achite 10.000 de lei daune morale.

Argumentele judecătorilor de la Timișoara: scopul pedepsei poate fi atins și fără închisoare. Pedeapsa cu suspendare a nemulțumit procurorii și familia victimei, care au contestat-o, însă Curtea de Apel Timișoara a menținut hotărârea dată de prima instanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here