Diaspora Europeană: tatăl lui Omar Hayssam este frate cu tatăl lui Raed Arafat!

1
1661

#FrățiaPSD, verii ! Tatal lui Omar Hayssam este frate cu tatal lui Raed Arafat! Cand au fugit din Iordania in Romania, tatal lui Arafat, Ferzat Hayssam (fost sef al serviciilor secrete iordaniene, dat afara din Intelligence si considerat persoana non-grata in Iordania si Palestina) i-a facut rost de un pasaport fals schimbandu-i numele, in Arafat! Pe numele lui Arafat Raed (nu s-a nascut in Siria, si nici Omar nu s-a nascut in Siria, ci ulterior si-au luat cetatenia siriana!) in Palestina si Iordania exista mandat de ARESTARE, imprescriptibil, pe viata, pentru infractiunea de DEZERTARE din armata!

Domnule Prim-Ministru Orban cereti #SRI si #SIE sa va dea mapele informative despre istoricul lui Arafat! O vor face cu deosebita placere! Domnule Prim-Ministru Orban Legea Sigurantei Nationale precum si Legea Combaterii Terorismului INTERZIC ca un individ ce are in familie rude pana la GRADUL IV inclusiv care sunt suspectate sau, si mai grav, CONDAMNATE de catre o instanta din România pentru TERORISM INTERNATIONAL, sa detina functii in STATUL ROMAN!

Loading...

Omar Hayssam a fost condamnat de instanţele din România în mai multe dosare: 20 de ani de închisoare pentru răpirea jurnaliştilor români în Irak, 16 ani de închisoare în dosarul “Volvo Truck”, trei ani de închisoare în dosarul “Foresta Nehoiu”, doi ani de închisoare pentru trecerea frauduloasă a frontierei.

Totodată, Hayssam a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 24 de ani şi patru luni închisoare în dosarul “Manhattan”, în care a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru săvârşirea unor infracţiuni economice.

Domnule Orban nu repetati greseala fostilor Prim-Ministri care desi au fost informați (cautati mapele informative ale SRI si SIE inregistrate legal la Cabinetul Primului Ministru cu privire la obiectivul Arafat!), in loc sa il demita din Ministerul Sanatatii unde Arafat era secretar de stat, si-au permis sa creeze o structura pe care s-o conduca Arafat in … MINISTERUL DE INTERNE! Este o incalcare a SIGURANTEI NATIONALE fara precedent in lume! Va reamintesc ca exista si institutia #DEMITERII DEMITETI-L! – UnderCoverCitizens

⚠️ Noi cetățenii României ne întrebăm dacă este adevărat și dacă este, de ce nu se iau măsuri ?!? ⚠️

#VăVedem #DiasporaEuropeană #UnderCoverCitizens

#FrățiaPSD, verii ! Tatal lui Omar Hayssam este frate cu tatal lui Raed Arafat! Cand au fugit din Iordania in Romania,…

Publicată de Diaspora Europeană Oficial pe Marţi, 14 ianuarie 2020

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here