Activist de mediu atacat de pădurar în plină zi, pentru că vorbește de mafia lemnului

0
60

Situația atinge cote alarmante în România, în momentul în care deranjezi pe cine nu trebuie. Ascesta este și situația în care se află bărbatul din videoclipul de mai jos, care a fost atacat în plină zi, în timp ce transmitea în direct pe Facebook, povestind detalii picante despre mafia lemnului din zona Moldovița, avându-l în rolul principal chiar pe cel care e plătit să apere pădurea, și anume, pădurarul. 

Neținând cont că acesta se afla în mașină alături de fetița lui, pădurarul nervos din cauza celor dezvăluite despre el, a trecut direct la fapte, asta demonstrând că acești oameni nu mai au frică de nimic. Obișnuiți să fure în liniște timp de 30 de ani, grupările care fac bani frumoși din urma defrișărilor ilegale sau tăiatul abuziv, trec imediat la amenințări sau fapte penale dacă sunt deranjați.

Loading...

Activistul de mediu Tiberiu Boșutar este atacat a doua oară în aproape două luni de zile exact de cei care ar trebui sa apere pădurile de hoții de lemne.

Acest incident nu este deloc unul singular, astfel de evenimente având loc destul de frecvent. Amintim de cazul în care Echipa Netflix și activiștii care îi însoțeau pe realizatori la filmările din România pentru seria de documentare ”Broken”, au fost agresați de exploatatorii de lemn din Valea Cernei, anunța pe atunci organizația Agent Green, potrivit Agerpres.

Bărbatul din imagine nu este la primul incident, mașina fiindu-i deja zdrobită într-un conflict anterior, care însă nu are niciun vinovat nici până în ziua de azi. Dar când autoritățile sunt surde, cetățenii sunt ultima redută!

Cine să-i sancționeze pe acești infractori fără scrupule, dacă în majoritatea cazurilor avem puși lupii de paznici la oi?

Vă invit să priviți imaginile cu pricina, din videoclipul de mai jos

Publicată de Legea Codrului pe Miercuri, 15 iulie 2020

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here