Zece membri USR au trecut la PSD Botosani. PSD se lauda cu noua captura: „Felicitari, dragi tineri”

0
51

Potrivit informațiilor furnizate de Aktual24.ro, PSD Botosani a anuntat, sambata, ca zece membri ai organizatiei de tineret a USR au intrat in PSD. 

„Alaturi de PSD Botosani imi doresc transformarea tuturor proiectelor necesare municipiului nostru in realitate. Avem solutii durabile si moderne la problemele Botosaniului. Avem raspunsuri credibile la asteptarile si nevoile tuturor cetatenilor. Impreuna cu colegii din PSD, urmarim sa facem tranzitia spre modernitate intr-un mod realist si pragmatic. Ii asteptam alaturi de noi pe toti tinerii care dau dovada de competenta, integritate si constiinta civica!

Loading...

Dupa un an de zile, USR ca partid nu a reusit sa faca trecerea de la grup civic la un partid politic. Cred ca inca a ramas la faza aceea ca s-a nascut in strada si cred ca tot acolo a ramas. Nu am vazut nimic intr-un an de zile, a fost refuzul de a intra la guvernare, adica eu mi-as fi dorit sa fie mai implicat.

Nu cred ca stand pe tusa si sesizand derapaje este solutia. Este doar o decizie personala, nu m-am certat cu nimeni, le doresc multa bafta in campania electorala”, a declarat Andrei Turcoman, unul dintre cei care au trecut la PSD.

Presa locala scrie insa ca o parte dintre tinerii care si-au depus demisiile ar fi avut un conflict cu unul dintre liderii USR Botosani, cu Ady Hobjila, candidat USR la Consiliul Judetean.

#Felicitări_dragi_tineri! #Împreună_reușim.✍️ 10 membri de la tineretul USR s-au alăturat…

Publicată de PSD Botoșani pe Sâmbătă, 11 iulie 2020

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here