Video. Firmă nemțească, lucrare de mântuială: Asfaltare pe un noroi atât de mare, încât camioanele abia puteau să mai iasă, la Suceava

0
182

Un constructor german de drumuri a asfaltat un drum din Suceava peste un strat de gros de noroi, la temperaturi aflate la limita înghețului. Noroiul era atât de mare, încât camioanele abia reușeau să iasă din el, după ce descărcau asfaltul.

O firmă germană de drumuri a asfaltat joi o stradă din localitatea Ilișești turnând asfaltul direct peste noroiul gros de 10-15, la temperaturi de 0 grade, scrie Monitorul de Suceava.

Noroiul era atât de mare, încât camioanele patinau puternic și abia reușeau să iasă din nămol după ce descărcau asfaltul, iar la final au ieșit un fel de ”brazde” cu asfalt, care jucau sub picioarele oamenilor.

Lucrătura nemțească în stil românesc a fost luată în râs până și de muncitorii care au primit ordin să asfalteze noroiul, conștienți fiind că lucrarea era una în zadar.

Coordonatorii operațiunii au transmis că este ceva provizoriu și, dacă va fi cazul, vor reface operațiunea de asfaltare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here