Video. Alegeri locale 2020. Cu scandal afară, Gabriela Firea a votat imediat după ce s-au deschis secțiile de votare

0
176

Gabriela Firea a fost primul alegător care a votat la secția amenajată la Colegiul Tehnic Mecanic Grivița. „Am votat cu gândul la toți copiii din București, la toți tinerii, la toți adulții și la bunicii noștri”, a spus ea.

Gabriela Firea a ajuns înainte de ora 7.00 la secția de votare. Ea și-a pus masca la intrarea în secție. „Să fim regulamentari”, a spus primarul general.

După ce și-a exprimat votul, Gabriela Firea a declarat că a votat cu oamenii deoarece aceștia trebuie să fie pe primul loc.

„Am votat dis-de-dimineață. Mă bucur că am ajuns și de această dată să fiu primul votant din această secție. Am votat cu gândul la toți copiii din București, la toți tinerii, la toți adulții și la bunicii noștri. E adevărat, ne dorim cu toții investiții în infrastructură, combaterea poluării, investiții foarte mari în toate spitalele, în școli, dar cei mai importanți sunt oamenii și oamenii trebuie să fie pe primul loc”, a declarat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a ajuns înainte de ora 7.00 la secția de votare. Ea și-a pus masca la intrarea în secție. „Să fim regulamentari”, a spus primarul general, citat de Digi24.ro.

După ce și-a exprimat votul, Gabriela Firea a declarat că a votat cu oamenii, aceștia trebuie să fie pe primul loc. Nu știm însă mai exact la ce oameni se referă, având în vedere că pe listele dânsei se află printre alții până și Petre Roman, care este anchetat în Dosarul Revoluției.

Ceea ce nu veți vedea însă la televiziunile cumpărate cu bani grei, sunt imaginile de mai jos în care se vede clar că nu a dispărut comunismul! Doamna Firea și-a angajat aplaudaci care să se asigure că la buletinele de știri se aud doar aplauze.. 

A început circul!Pentru a se asigura că se aud doar aplauze, Firea și-a angajat aplaudaci care să asigure fundalul la…

Publicată de Generatia „Feisbuc” & Diaspora Romaneasca pe Sâmbătă, 26 septembrie 2020

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here