Va fi acceptată de către PNL – UDMR? USR-PLUS o propune pe Ioana Mihăilă pentru funcția de ministru al Sănătății.

0
140

Ioana Mihăilă este absolventă a Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca, anunță Biziday. 

Ioana Mihăilă este în prezent secretar de stat în Ministerul Sănătății, funcție pe care o deține din martie. “În urma numirii mele în funcţia de Secretar de Stat la Ministerul Sănătăţii, am primit atribuţii de coordonator al structurilor din cadrul ministerului care gestionează investiţiile din fonduri externe. (…)

Voi face tot ce ține de mine pentru a promova digitalizarea sistemului de sănătate și operaţionalizarea registrelor de boală”, spunea Mihăila la momentul numirii în funcție.

Este medic endocrinolog și deține o clinică medicală. În 2005 a absolvit facultatea, iar din 2011 și-a început efectiv activitatea ca medic. La ultimele alegeri locale a candidat la Primăria Oradea. “M-am implicat activ în politică în 2018, când am avut certitudinea că direcţia în care se îndrepta România este total îndepărtată de valorile europene“, spunea anul trecut Ioana Mihăilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here