Unde nu e vorba de bani mulți, nici politicienii nu se înghesuie să ne fie bine: Într-o comună din Constanța candidează doar primarul PSD, în funcție de 12 ani

0
27

Zilele astea avem parte de adevărate bătălii politice în toată România. Miza este una cât se poate de simplă și oamenii știu deja: funcțiile de conducere din care se administrează foarte mulți bani. Cu alte cuvinte, bătălia e pentru “cașcaval”.

Nu asta este și cazul unde administrațiile locale au în subordine mai puțini bani, dar unde primarii au o longevitate nedemonstrată prin competență. Aici sunt adevărate moșii ale unuia sau altuia, unde partidele consideră că se risipesc eforturile financiare necesare în campanie. Astfel, primarii supraviețuiesc ani de-a rândul, indeferent cine conduce la București.

Loading...

Astfel se face că într-o comună din Constanța candidează doar primarul PSD, în funcție de 12 ani și anumeddoamna Gabriela Iacobici, care este soacra șefului Parchetului Tribunalului Constanța, iar fiica și soțul acesteia au fost condamnați pentru fraudarea fondurilor europene. Sună bine, este?

Liderii mai multor organizații politice din Constanța au declarat pentru News.ro că nu au găsit pe nimeni dispus să candideze împotriva actualului primar, fie de frică, fie din prietenie cu primarul PSD. Spre exemplu, liderul PNL Constanța Bogdan Huțucă a explicat pentru News.ro că pentru a trimite un candidat în cursa electorală acesta are nevoie de semnăturile localnicilor, iar acest lucru nu este posibil în Grădina pentru că oamenilor le este teamă să se poziționeze politic împotriva primarului PSD.

  • “Grădina este o localitate fief PSD şi lumea refuză să se înregimenteze într-un alt partid. Ca să faci o organizaţie sau o listă de candidaţi trebuie să strângi semnături. Cei cu care am vorbit le-a fost frică să semneze, nu vor să fie marcaţi că s-au poziţionat altfel decât primarul în funcţie. La fel a fost şi acum patru ani”, a afirmat preşedintele PNL Constanţa citat de News.ro.

Și șefii din Constanța ai PMP și USR, Claudiu Iorga Palaz și Remus Negoi, au declarat că nu au găsit candidați dispuși să intre în cursa electorală împotriva primarului în funcție din Grădina, mai notează News.ro.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here