Un consilier județean PSD din Constanța a murit după ce a aflat că nu a fost reales

0
189

Un consilier județean PSD din Constanța, Vasile Moldovanu, a murit luni dimineața, la scurt timp după ce a aflat că nu a mai fost ales pentru încă un mandat.

Vasile Moldovanu, în vârstă de 64 de ani, a murit luni dimineață în urma unui infarct, scrie Replica de Constanța.

Moldovanu era consilier județean PSD, iar aceasta era ultima lui zi de ales local, întrucât, de pe locul 25 pe care îl avea pe lista de candidați a PSD, nu ar mai fi prins încă un mandat.

Defunctul politician a fost ales consilier județean în 2016, după ce a condus Regia Județeană de Drumuri și Poduri Constanța, din subordinea consiliului județean.

În 2012 a candidat, fără succes, pentru Primăria Mangalia, din partea Partidului Ecologist.

Alegeri locale marcate de decese ale candidaților

Este al doilea deces înregistrat luni în rândul aleșilor locali, după ce Eugen Safta, primarul PMP al comunei doljene Sadova a decedat tot în urma unui infarct.

Nota funebră a acestor alegeri locale este accentuată de cazul din Deveselu, unde primarul PSD Ion Aliman a fost reales pentru încă un mandat, deși era decedat de două săptămâni, din cauza Covid-19.

O situația asemănătoare a fost consemnată și în județul Botoșani, unde candidatul PNL Radu Anton la primăria comunei Vorona a fost ales de aproape un sfert dintre alegători și a ieșit pe locul doi la alegeri, deși era decedat de două zile, de asemenea, din cauza unui infarct.

Sursa știre : Stirileprotv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here