“Riscăm să ajungem un partid marginal” – Teodorovici le cere pesediştilor să se răscoale împotriva lui Ciolacu!

0
43

Fostul Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici (zis discotecarul) continuă seria atacurilor la adresa lui Marcel Ciolacu, contracandidatul său pentru funcţia de preşedinte al PSD.

“Cât de obedient şi cât de vândut poţi să fii ca să joci scena asta penibilă a cititorului şi reparatorului de legi scrise în silă şi batjocură la adresa unor oameni scârbiţi deja de atâta prostie, ură şi manipulare politică? Cât de captiv şi cât de parşiv poţi să devii ca să pretinzi că aperi interesele celor care chiar nu mai înghit minciuna asta de guvern şi chiar vor să simtă că drepturile încă le sunt aparate de cineva într-o ţară democratică şi europeană?

Loading...

Cât de cinic să fii ca să accepţi să sacrifici interesele a milioane de cetăţeni români de bună credinţă, care au respectat cu supunere şi răbdare regulile de protejare în faţa virusului, în timp ce Orban cu baronii şi şmecherii gălbejiţi se spărgeau în figuri, furăciuni şi paranghelii? Cât poţi să mai accepţi să taci şi să nu faci nimic în numele unui partid întreg. Cât timp crezi că oamenii aceştia mulţi şi încă tăcuţi şi răbdători vor mai putea să aştepte şi să suporte umilinţa şi trădarea?”, a declarat Teodorovici.

Fostul şef al Finanţelor susţine că răspunsul va veni cândva şi “se va revărsa peste toată umilinţa şi trădarea pe care o resimt prea mult şi prea intens şi din ce în ce mai mulţi dintre membrii şi susţinătorii PSD”.

“Pentru cei (câţiva) care trebuie să înţeleagă: Terminaţi cu bătaia de joc şi cu mimarea opoziţiei, altfel riscăm să ajungem un partid marginal‼️ Chiar nu realizaţi că nu vă mai crede nimeni. Pentru cei (mulţi‼️) care trebuie să-i facă pe cei câţiva să înţeleagă: Purtaţi-vă masca pe gură doar ca să vă protejaţi, NU ca să tăceţi”, a conchis Teodorovici.

Reamintim faptul că Eugen Teodorovici, ministru în guvernul demisionar condus de Viorica Dăncilă, a jignit o jurnalistă de la B1.ro, în Parlament. 

S-a întâmplat la scurt timp după ce a fost anunțat rezultatul votului la moțiunea de cenzură, în urma căruia guvernul a fost demis.

Sursa știre : epochtimes-romania.com

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here