„Realizare istorică la Brăila! Primarul PSD se laudă că s-a deschis un McDonald’s în oraş”

0
48

Lucian Căprariu, candidatul „Brăila Nouă” – PNL la primăria municipiului Brăila, a remarcat ironic că actualul edil PSD, Marian Dragomir, se laudă că în mandatul său, McDonald’s a deschis un fast-food în oraş, scrie Epochtimes-romania.com.

„Primarii în funcţie din ţară care mai cer încă o dată voturile cetăţenilor îşi promovează reuşitele din mandat. Unii se laudă cu construcţia unui stadion, alţii cu construcţia unui spital şi chiar cei mai puţin norocoşi tot prezintă un drum, un parc, ceva cu care să-i convingă pe cetăţeni să le mai ofere încă o dată încrederea.

La Brăila însă, după îndelungi cugetări, primarul Marian Dragomir de la PSD ne-a anunţat triumfător că în mandatul său s-a deschis un restaurant McDonald’s în oraş”, a declarat Căprariu.

Potrivit politicianului, după 1990, Brăila a fost condusă exclusiv de primari şi şefi de Consilii Judeţene incompetenţi.

„Mulţi dintre ei erau şi foarte hoţi, drept dovadă că unii au fost condamnaţi pentru corupţie în urma unor dosare deschise de DNA. Cu toate acestea, Dragomir este primul primar în funcţie din Brăila, şi probabil din toată ţara, care se laudă că în timpul mandatului său de 4 ani în oraşul condus de el, o firmă privată a deschis un restaurant fast-food. Situaţia este deopotrivă comică şi tragică. Pe de o parte, un astfel de primar nu poate fi decât ţinta glumelor.

Pe de altă parte, cazul ne aminteşte încă o dată că în toată România nu există nici măcar un singur primar de la PSD care să fi făcut performanţă administrativă. Oraşe precum Bacău, Constanţa, Craiova sau Brăila au un potenţial economic uriaş, însă administraţiile incompetente şi corupte au ţinut aceste oraşe în subdezvoltare”, a precizat Căprariu.

Candidatul Brăila Nouă ne spune şi ultima glumă auzită, şi care circulă de câteva zile printre brăileni: „Dacă votăm Dragomir, e posibil ca în următorul mandat la Brăila să vină şi Burger King”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here