Rareș Bogdan, atac dur la Ludovic Orban: Să înceteze orice transfer. M-am săturat să tac. Au făcut prea mult ce au vrut

0
33

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, îl atacă dur pe premierul Ludovic Orban în legătură cu traseismul politic și cere conducerii PNL să blocheze candidaturile unor parlamentari PSD pe listele partidului.

Reacția lui Rareș Bogdan vine în contextul în care în ultima perioadă PNL a transferat mai mulți primari PSD, iar în Parlament se poartă discuții pentru susținerea Guvernului. Social democrații l-au acuzat pe Ludovic Orban că le promite parlamentarilor PSD locuri pe lista PNL la alegerile din decembrie, dacă aceștia nu vor vota moțiunea de cenzură.

Loading...

„Îl atenționez public pe Ludovic Orban și pe colegii mei să înceteze cu traseismul. Îi rog frumos să înceteze cu cel mai josnic trafic de persoane, trafic de sclavi, pentru că este cel mai josnic în democrația românească. Echivalează cu faptul că PNL recunoaște că nu are suficienți oameni și suficient de buni pentru a guverna și este nevoie să ia de la PSD.

Îi atenționez public să înceteze orice transfer inclusiv de deputați și senatori pentru că îi voi ataca public, inclusiv pe Ludovic Orban. M-am săturat să tac”, a declarat Rareș Bogdan, la Antena 3.

În ultimele zile, PNL a negociat trecerea unor parlamentari de la PSD, pentru a bloca moțiunea de cenzură a social democraților. Fostul ministru al Culturii, Daniel Breaz, a demisionat din PSD și ar putea fi pus pe lista de parlamentari PNL la alegerile din toamnă și același lucru s-ar putea întâmpla și cu deputații Luminița Jivan și Emilia Meiroșu.

„Sunt transferuri mizerabile de oameni care nu au ce căuta în PNL. Nu știu ce le-au promis colegii mei, dar vă spun că nu au ce căuta cei de la PSD pe listele PNL. Îl voi ataca furibund pe orice lider PNL care va pune pe liste parlamentari PSD. Transferurile sunt o boală a democrației. Nu există o chestiune mai gravă pentru democrație decât traseismul politic”, a reacționat prim-vicepreședintele PNL.

Rareș Bogdan spune că a „tăcut mai mult decât era cazul” și că ar putea candida la parlamentare.

Sursa știre: Digi 24

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here