Oare votanții îl vor susține și acum? Dominic Fritz este dispus să facă o alianţă cu PSD sau Pro România la Timișoara, dacă PNL nu răspunde ultimatumului său

1
185

Nu este pentru absolut nimeni un secret cum că USR a câștigat foarte mult „teren” în timpul protestelor din România ultimilor ani, proteste care erau exclusiv îndreptate împotriva PSD și a dezastruoasei maniere de a guverna.

Mulți români s-au înscris atunci în acest partid, văzându-l ca pe o aripă tânără a politicii românești, care luptă contra hoției și niciodată nu s-ar alia cu aceasta. 

Asta, până astăzi, se pare!

Primarul ales al Timișoarei, Dominic Fritz, a anunțat, joi, că este dispus să facă o alianţă cu PSD sau Pro România, dacă PNL nu răspunde ultimatumului său privind o alianţă cu USR-PLUS la Consiliul Local Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş.

„Eu am spus că până luni seară o să vreau să știu foarte clar dacă da sau nu, PNL, sub conducerea lui Nica vrea să facă o majoritate cu noi în Consiliul Local și Consiliul Județean. Dacă după luni seară, ei revin și zic că nu vor, o să trebuiască să analizez alte opțiuni.

Chiar sunt curios la ce se gândește domnul Nica, cu cine vrea să facă o majoritate, care sunt alte opțiuni. Eu încă sunt încrezător că putem ajunge la o concluzie, dar de astăzi noi, cei care ne dorim politică bazată pe transparență, pe principii, trebuie să fim și mai atenți. (…) În momentul acesta este în mâinile domnului Nica dacă vrea ca PSD sau PRO România să facă parte din guvernare.

El este singurul om care decide. (…) O să încep să vorbesc cu toți cei care au fost votați de timișoreni, inclusiv cu consilierii care fac parte din PSD și PRO România. O să analizez situația luni seară” a declarat Dominic Fritz, potrivit publicației Opinia Timișoarei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here