Oare dorește să intre în Cartea Recordurilor? Un primar PSD este în funcție de 31 de ani. A câștigat un nou mandat la alegerile locale din 2020

0
180

Un primar PSD este în funcție din 1989 și a câștigat un nou mandat la alegerile locale de anul acesta, potrivit Fanatik.ro.

Este vorba de Gheorghiță Boţârcă. El a fost desemnat pentru a opta oară la rând primar al oraşului Topoloveni, în urma alegerilor din 27 septembrie.

Potrivit datelor provizorii, Boţârcă a fost ales de 55,09% dintre alegătorii prezenţi la urne. Acesta a obţinut 2.417 voturi, dintr-un total de 4.024.

Gheorghiţă Boţârcă a câştigat prin vot primul mandat la alegerile locale din 1992. Însă, el conduce Primăria Topoloveni din decembrie 1989.

S-a impus fără emoții și la alegerile locale din 2020. A colectat 2.417 voturi. Pe următoarele poziţii s-au clasat, la mare distanţă, candidaţii PNL şi USR PLUS, cu 667 şi respectiv 644 de voturi. Boțârcă a reușit să strângă o avere impresionantă în cele 3 decenii de șefie la primărie.

Topoloveni s-a remarcat anul trecut prin protecția pe care autoritățile au oferit-o lui Dragnea. Oricine protesta contra lui, era amendat automat!

Protestatarii care s-au adunat în fața Casei de Cultură din Topoloveni în 2019 pentru a-l aștepta pe liderul PSD Liviu Dragnea au fost ridicați de jandarmi și duși cu dubele la poliție potrivit publicației locale stiridepitesti.ro.

Jandarmeria Argeș anunță că protestatarii de la Topoloveni vor fi sancționați contravențional pentru participarea la o adunare publică nedeclarată și refuzul părăsirii zonei la solicitarea jandarmilor. (Mediafax)

„Noi nu le facem nimic, doar îi găzduim. Vorbiți cu jandarmii”, a spus un polițist pentru publicația locală citată. Protestatarii vor fi ținuți la poliție până se termină vizita lui Dragnea.

Unul dintre protestatari a fost urcat în dubă în deși a spus că este un abuz, el întrebând în mod repetat care este motivul pentru care este ridicat ridicat. „Pentru stabilirea identității dumneavoastră”, a răspuns unul dintre jandarmi la un moment dat. „Păi vă dau buletinul”, a replicat protestatarul ce a filmat tot incidentul, de la momentul în care a fost ridicat și până a ajuns cu duba la secție.

Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Argeș, 10 persoane au fost ridicate din centrul localității Topoloveni și conduse la secția de poliție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here