Noul ministru al transporturilor a descoperit mersul pe jos: face 7 ore până acasă! „Asta, dacă nu prind accident”

0
121

Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu a declarat, vineri, la Interviurile Digi24.ro că drumul până la Timișoara îl parcurge în 7 ore. Acesta spune că cea mai proastă porțiune de drum este între Pitești și Sibiu. 

„Vineri am plecat cu mașina spre Timișoara. (…) Dacă prind accident pe Valea Oltului s-ar putea să fac foarte, foarte mult. Dacă nu prind accident pe Valea Oltului sau Dealul Negru, undeva în 7 ore. Bucata dificilă e Pitești-Sibiu. E groaznică acea bucată. De la Sibiu până la Timișoara, cu excepția unui lot de 14 kilometri, se merge pe autostradă”, a spus Grindeanu.

Acesta spune că își dorește ca anul viitor să fie semnate contracte de investiții în infrastructură de 10 miliarde de euro.

„Nu cred că există vreun ministru al Transporturilor care a început un proiect și să îl vadă și finalizat. Statul român în toți acești ani a rămas dator major cetățenilor din punctul de vedere al infrastructurii de transport.

Eu sunt conștient de acest lucru. Desene cred că avem pentru următorii 50 de ani, din păcate lipsește punerea în practică”, a spus Ministrul Transporturilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here