Nicușor Dan recomandă bucureștenilor să poarte masca de protecție și în spațiile deschise

0
17

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, le-a recomandat bucureștenilor să poarte masca de protecție și în spațiile deschise, susținând că orașul se confruntă cu o situație periculoasă care cere responsabilitate din partea tuturor locuitorilor săi.

E o situație periculoasă care trebuie tratată cu maximă responsabilitate. E foarte important să respectăm acele măsuri elementare pe care ni le recomandă toată lumea. Recomand ca oamenii să poarte mască și afară, nu numai în interiorul spațiilor închise”, a declarat Nicușor Dan la Digi24.

Loading...

El a arătat că București nu se confruntă cu un grad al infectărilor care să ducă la obligativitatea purtării măștii în spațiile deschise, dar pentru a evita acest lucru este necesar ca cetățenii să devină mai responsabili.

Nicușor Dan precizează care sunt zonele de risc din oraș

Nicușor Dan a amintit că există zone cu risc mai mare de infectare, precum spațiile pentru relațiile cu publicul ale instituțiilor, transportul în comun sau piețele agroalimentare.

El a invocat posibilitatea ca Primăria să-și facă singură un sistem de testare care să testeze cu prioritate persoanele cu risc mai mare de infectare, precum șoferii STB, chiar dacă ei nu se încadrează în protocoalele de testare fixate de către Ministerul Sănătății.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here