Nicușor Dan: Aștept de mult votul ăsta, am votat cu sete, să scoatem caracatița din Primăria Capitalei

0
149

Nicușor Dan, candidatul PNL-USR-PLUS la alegerile locale din București, a votat duminică dimineață, venind la secția de votare cu soția și fetița.

El a spus că a votat „cu sete” și i-a invitat pe bucureșteni la vot, ca să aleagă între „decență și superficialitate fudulă”.

„Aștept de mult votul ăsta, am votat cu sete. Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese, de neamuri, de cumetri, de nași, de fini, de prieteni de prieteni care au ținut în subdezvoltare orașul. Nu au fost în stare de rezolve apa caldă, nu mai vorbesc de trafic și poluare”, a spus Nicușor Dan, după ce a votat.

„Bucureștiul are un potențial extraordinar. După aceste alegeri sunt convins că tot acest potențial de muncă și de creativitate poate să fie pus în slujba bucureștenilor de toate generațiile, în slujba familiilor care n-au avut parte de infrastructura școlară de care au nevoie, în slujba oamenilor în vârstă, care și-au văzut copii și nepoții plecând din orașul ăsta.

Competiția asta electorală este una de valori, între adevăr și minciună, între competență și incompetență, între cinste și corupție, între decentă și superficialitate fudulă”, a mai spus candidatul sprijinit de PNL și USR-PLUS.

„De asta am votat cu mare sete și invit bucureștenii să iasă în număr mare la vot, să iasă de dimineață, pentru că sunt condiții speciale, iar votul este mai lent decât în condiții normale. Îi invit să dea un vot util, să facă din București un oraș pe care îl merită”, a completat Nicușor Dan.

Sursa știre: Digi24.ro 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here