Nicușor Dan a început curățenia la Primăria Capitalei: a început cu un director care avea un salariu fabulos

1
26

Nicușor Dan a început curățenia în Primăria Generală a Capitalei și l-a dat afară pe arhitectul-șef al Bucureștiului, potrivit Fanatik.ro.

Ștefan Dumitrașcu avea un salariu fabulos, motiv pentru care Nicușor Dan a decis să-i caute înlocuitor în următoarea perioadă.

Loading...

Potrivit Antena 3, Dumitrașcu a câștigat în 2017 un salariu echitabil de 5.600 de lei pe lună, aproximativ 68.000 de lei pe an.

Cu toate acestea, în 2020, bărbatul a ajuns să câștige 18.148 de lei pe lună, la care se adaug un spor pentru condiții vătămătoare de 2.319 lei.

Așadar, în total venitul directorului se ridică la aproape 4.200 de euro, un salariu mare pentru țara noastră.

„Unii directori vor zbuarhitectra din prima. Cum e şeful Direcţiei Juridice, Iordache, care are vreo 20 de ani de când e în primărie. Și Ştefan Dumitraşcu, arhitectul-șef.

Legea Administraţiei Publice spune că trebuie să faci o comisie care evaluează performanţa acestor oameni și dispune sancţiuni. Dacă vorbim de Iordache care a semnat în calitate de director al Direcţiei Juridice sute de acte ilegale, e suficient ca un director al Direcţiei Juridice să plece din primărie. La fel şi arhitectul-şef, care a semnat sute de autorizaţii anulate apoi”, explica Nicuşor Dan, la TVR 1, în momentul în care a câștigat alegerile.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here