Moment tensionat la PSD. Marcel Ciolacu a început să tremure şi a fost la un pas de leşin. E la spital

0
586

Liderul PSD Marcel Ciolacu a început să tremure brusc în timpul unei conferinţe de presă. Ciolacu a fost la un pas să se prăbuşească. A avut nevoie de sprijinul unui coleg de partid. A fost chemată ambulanţa la sediul PSD, dar, între timp, Marcel Ciolacu şi-a revenit. A plecat din sediul PSD însoţit de un coleg, potrivit informațiilor furnizate de Adevărul.ro.

UPDATE Marcel Ciolacu a stat câteva minute în sala de conferinţă de presă, apoi şi-a revenit. Liderul social-democrat a plecat de la sediul partidului însoţit de un coleg. Va merge la spital, potrivit biroului de presă al PSD.

Marcel Ciolacu susţinea o conferinţă de presă în care prezenta o serie de măsuri propuse de PSD pentru relansarea economiei şi ataca Guvernul. ”Guvernul nu mai are bani în buget pentru pensii şi salarii pentru că investitorii şi-au pierdut încrederea. Iohannis a început deja să vorbească de austeritate. Ne aşteaptă tăieri de pensii şi salarii. Iohannis a livrat doar răfuieli politice”, a apucat să spună Ciolacu.

Marcel Ciolacu s-a afirmat la nivel local în Buzău, beneficiind de sprijinul fostului lider PSD Buzău, Constantin Boșcodeală, care a fost condamnat pentru corupție, iar ulterior a scăpat de condamnare. Ascensiunea politică a lui Marcel Ciolacu a început sub aripa protectoare a lui Liviu Dragnea care l-a lăsat șeful organizației PSD Buzău. PSD Buzău a fost slab în turul doi al alegerilor prezidențiale, iar Klaus Iohannis a câștigat tot județul.

Cel mai controversat aspect din trecutul său este legătura cu Omar Hayssam, existând o poză în care cei doi apar la vânătoare. Totodată, jurnalista Sorina Matei a prezentat și informația că Marcel Ciolacu a studiat la Academia Națională de Informații, deținută de SRI. Se pare că Academia SRI a devenit o școală a politicienilor români care vor carieră. Să nu uităm că un alt pesedist care voia conducerea partidului, Mihai Tudose, frecventase așa-zisele cursuri de la SRI, ba are un doctorat la aceeași instituție și e acuzat de plagiat.

Din declarația de avere depusă în 2019, reiese că are 2 terenuri în Municipiul Buzău, ambele cumpărate împreună cu soția sa. Tot în Buzău, mai are și 2 case. Una cumpărată în 1999 și una construită în 2015. Casa construită are o suprafață de 281 mp.

Are două conturi la Banca Transilvania. Unul în lei în valoare de 35.334,19 LEI și unul în euro în valoare de 20.000 EURO. În anul 2010 a luat un credit de la Banca Transilvania de 70.204,85 EURO, care va fi achitat în 324 de luni. Mai are alte patru credite de achitat, toate ajungând la puțin peste 40.000 de lei.

În privința veniturilor, Marcel Ciolacu are salariul de parlamentar și din banii de la Guvern, de pe vremea când era vicepremier. Astfel, în ultimul an a încasat 129.870 de lei la Parlament și 10.705 Lei de la Guvern.

În CV-ul afișat pe site-ul Camerei Deputaților, Ciolacu a absolvit în 1995 Facultatea de Drept a Universității Ecologice din București, deși facultatea respectivă a primit autorizație provizorie în luna mai 1995.

De asemenea, între anii 2008 și 2009, liderul PSD a urmat un curs de perfecționare în domeniul securității și apărării naționale la Colegiul Națioanal de Apărare din București, catalogat de presă drept „fabrică de diplome pentru politicieni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here