Ministrul „Grindă” în Guvernul Orban, cu casă de 910 de metri pătrați, supărat că polițiștii au avut curaj să-i oprească odrasla, în trafic

0
106

Fostul ministru al Dezvoltării, Ion Ștefan (care a demisionat recent din PNL, alăturându-se fostului președinte liberal Ludovic Orban, în grupul de parlamentari neafiliați), le-a cerut șefilor Poliției din Vrancea să nu îi mai oprească băiatul în trafic, în timpul unei discuții pe care a avut-o cu aceștia în biroul prefectului de Vrancea – potrivit informațiilor G4Media.ro, confirmate de șefii poliției.

“Nu-mi mai opriți băiatul în trafic”, ar fi spus deputatul de Vrancea. Corpul de control al Ministerului de Interne efectuează o anchetă acum pentru a analiza comportamentul prefectului.
Fostul ministru al Dezvoltării, deputatul vrâncean Ion Ștefan, le-a cerut lămuriri șefilor Poliției vrâncene – comisarului șef Remus Nica, inspectorului șef al IPJ Vrancea, și lui Alexandru Cara, șeful Poliției Rutiere Focșani – după ce fiul deputatului ar fi fost oprit în trafic de polițiști.

Discuția a fost intermediată de prefectul județului, Gheorghiță Berbece, chiar în biroul său. Deputatul Ion Ștefan ar fi sesizat inclusiv Ministerul de Interne. ministrul Lucian Bode a trimis Corpul de Control la Prefectura Vrancea pentru a vedea de ce prefectul a convocat șefii poliției și dacă s-au făcut presiuni asupra lor.

”Domnul deputat a sesizat Ministerul de Interne, mai exact pe domnul ministru Lucian Bode, cu privire la o prezumtivă presiune din partea Poliției vrâncene asupra unui membru din familia dânsului”, a declarat pentru G4Media.ro prefectul județului Vrancea, Gheorghiță Berbece.

Discuția avut loc săptămâna trecută, în biroul prefectului de Vrancea – Gheorghiță Berbece – instalat cu sprijinul deputatului PNL Ion Ștefan – după ce fiul deputatului ar fi fost legitimat în trafic de cel puțin trei ori, în două zile, de către polițiștii vrânceni.

Potrivit unor surse din Prefectura Vrancea, prefectul județului i-ar fi chemat la ordin pe șeful Inspectoratului Județean de Poliție Vrancea, comisarul șef Remus Nica, și pe șeful Poliției Focșani, Alexandru Cara, ca să explice parlamentarului Ion Ștefan ce treabă avut cu fiul său.

Șefii Poliției vrâncene au recunoscut discuția cu Ion Ștefan. Ambii șefi ai Poliției Vrancea, atât șeful IPj Vrancea – comisarul șef Remus Nica, cât și șeful Poliției Focșani – comisar șef Alexandru Cara, au declarat pentru G4Media.ro că s-au aflat la întâlnire.

Contactat de reporter, Ion Ștefan a declarat că refuză să comenteze circumstanțele în care fiul său a fost oprit de Poliție, dar a recunoscut că s-a aflat în biroul prefectului de Vrancea și că a pus întrebări șefilor Poliției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here