Mesajul lui Emil Boc pentru cei nevaccinați: ”La sărbătorile care vor urma, la masă veți pune mai puține farfurii”

0
141

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a transmis un mesaj dur celor care refuză să se vaccineze împotriva Covid-19. ”La sărbătorile care vor urma, la masa veți pune mai puține farfurii”, a declarat Boc.

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, avut un mesaj dur pentru nevaccinaţi în ședința Consiliului Local de miercuri, 22 decembrie, scrie Ziua de Cluj.

Boc a amintit faptul că toate datele disponibile arată că vaccinarea protejează împotriva formelor grave de Covid-19, motiv pentru care este posibil ca cei care refuză acum să se imunizeze să pună mai puține farfurii la masa de familie de la următoarele sărbători.

”Ca să simplific, vaccinul, dacă mai sunt unii care se îndoiesc și cred că nu există COVID 19, are marele merit de a salva viața și de a evita aglomerarea din spitale.

Prin vaccinare vom avea grijă că la masa de Crăciun de anul viitor să avem același număr de persoane, cu același număr de farfurii la masă. Dacă nu, la sărbătorile următoare, din nefericire, s-ar putea să avem cu o farfurie mai puțin la masa de Crăciun sau, Doamne Ferește, cu mai multe.

Este dur şi neplăcut ce spun, dar asta e realitatea crudă. Pentru că acum eu nu mă mai bazez pe supoziții, ci pe date științifice, validate pe plan mondial”, a afirmat Emil Boc.

“Mesajul meu este de a recomanda în continuare tuturor vaccinarea şi de a ne implica la nivel local cu tot ceea ce presupune a susţine acest proces, astfel încât valul care se preconizează a fi, pentru că dacă cineva mai are vreo îndoială că nu vom avea un alt val, se înşeală amarnic”, a adăugat primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here