Lăsat de izbeliște de către PSD, își întoarce fața către popor! Sondaj pe Facebook din partea fostului ministru al Educației

0
159

Abandonați de către propriul partid doar din motive de ei știute dar care nu au nicio legătură cu interesul cetățenilor care i-au votat, unii aleși apelează la mila acestora, de parcă răspunsul lor ar conta pentru ei. 

Aceasta este și metoda lui Liviu Marian, care foarte probabil are blocată jumătate de Românie pe pagina dânsului, din cauza tâmpeniilor spuse pe bandă rulantă pe la Antena 3. Acum însă, lucrurile s-au schimbat și omul ne întreabă ce e de făcut!

Fostul ministru al Educației Liviu Marian Pop, senator PSD de Maramureș în ultimele două mandate, afirmă că a fost exclus de partid de pe lista de candidați pentru un nou mandat, deși fusese votat pe primul loc.

El face un sondaj de opinie printre urmăritorii săi de pe Facebook, pe care îi întreabă dacă să rămână în PSD sau să candideze din partea altui partid.

„Dragi prieteni de pe Facebook,

Deși am fost votat pentru prima poziție la Senat de CEX PSD Maramureș, am fost înlăturat de pe listă. Ce decizie credeți că ar trebui să iau:

1. Să rămân în PSD?

2. Să îmi dau demisia din PSD?

3. Să candidez din partea altui partid?

4. Altceva?

Va mulțumesc pentru eventualul răspuns. Respect!”, a scris Liviu Pop pe pagina lui de Facebook.

Nici Marian Oprișan nu se mai găsește pe listele PSD. El a încercat să-și impună candidatura pentru un nou mandat, dar s-a lovit de opoziția lui Marcel Ciolacu și, în cele din urmă, a renunțat.

Sursa știre : Digi24.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here