La vremuri noi, tot el! Ciolacu a fost ales președinte al PSD

0
26

PSD și-a ales președintele în persoana lui Marcel Ciolacu, într-un congres organizat online, din cauza pandemiei de COVID-19. În cursa pentru şefia partidului s-au înscris Marcel Ciolacu, fost lider interimar, şi fostul ministru Eugen Teodorovici.

După o crâncenă luptă în interior, liderul ales a promis “zero toleranță pentru corupție” știind ca PSD este cel mai corupt partid. Este la fel cu promisiunea de a turna asfalt în comunele României, în campania pentru postul de de primar: ce știi că e nevoie aia promiți, dar cu siguranță nu vei face.

Loading...

Altfel, vorba românilor, la anu’ ce promisiuni mai faci?

Marcel Ciolacu a declarat, joi, după ce a fost ales preşedinte al PSD Bucău, că vrea să fie lăsat cu el însuşi pentru a lua decizia în ceea ce priveşte candidatura la funcţia de preşedinte al partidului, la nivel central.

”Veţi fi primii pe care o să-i anunţ. Vă spun acum sută la sută că vreau să fac parte din echipa de la nivel central. M-aţi ajutat prin faptul că aţi avut încredere în mine şi vreau să fac parte din echipa centrală a partidului”, a declarat Ciolacu.

El a adăugat că, alături de Paul Stănescu şi de ceilalţi lideri ai PSD, are o viziune de modernizarre şi de restructurare, iar acum este momentul pentru aceste schimbări.

Apasă butonul de mai jos și in intră în comunitatea noastră!
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here